Jouw buurt! Jouw idee?

28-05-2023
43 keer bekeken

Samen met je buren koken en eten, een stoer straatvoetbaltoernooi, schaaktafels, uitstapjes met de vriendenbus, dans/muziekavonden voor jong en oud... Hoe wil jij Velsen-Noord nog gezelliger maken?

Doe nu mee!
Ook jij hebt vast wel een idee om Velsen-Noord nog gezelliger en leuker te maken. Samen gezellig in Velsen-Noord, een initiatief van de gemeente Velsen, gaat al die ideeën verzamelen. En de populairste? Die worden dit jaar nog opgestart! Goed plan dus om samen met je buren, vrienden of sportclub te bedenken hoe we onze noordkant van het Noordzeekanaal nog gezelliger gaan maken.

Naar de ideeënbus
Op 5 plekken in Velsen-Noord staan van 6 juni tot 6 juli onze opvallende ideeënbussen. Je kunt daar – én op samenspelvelsen.nl – jouw idee(ën) inleveren. De locaties van de bussen vind je op de achterkant van deze nieuwsbrief en online.

Leukste ideeën winnen
In september 2023 kan elke inwoner van Velsen-Noord stemmen op het leukste project. Projecten met de meeste stemmen gaan dit jaar nog van start. <<

Heb je vragen of wil je zien wat anderen hebben bedacht?
Kom op 6 juni om 19.30 uur naar Sportpark Rooswijk en tijdens het dorpsfeest op 18 juni 10-12 uur naar onze workshop. Of mail naar samenspel@velsen.nl.

Dit project is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedenken.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen