Vragen en antwoorden online uit digitale bijeenkomst 7 februari 2024

01-03-2024
233 keer bekeken

Tijdens de digitale bijeenkomst werden 300 unieke vragen gesteld via de online chat. Alle antwoorden staan nu online op projectpagina 'Onderzoek azc-locatie Santpoort-Zuid' onder 'Documenten', en zijn verdeeld over zes thema's.

Beantwoording vragen uit digitale bijeenkomst woensdag 7 februari 2024

Tijdens de digitale bijeenkomst stelden inwoners en andere geïnteresseerden zo’n  
300 unieke vragen via de online chat. Een behoorlijk deel daarvan is al online via de chat en tijdens de uitzending door de panelleden beantwoord. Een ander deel is nog niet beantwoord. Het beantwoorden van ruim 300 unieke vragen kostte wat meer tijd dan vooraf gedacht. Vanaf vrijdag 1 maart staan de vragen met antwoorden nu hier online op samenspelvelsen.nl, onder het kopje ‘Documenten’. Alle vragen zijn gesorteerd per thema/onderwerp en ondergebracht in 6 thema's.  
Dit zijn:  

  • Asielopvang, Integratie & Dagbesteding; 
  • Opdracht locatieonderzoek;
  • Ruimtelijke ordening;
  • Infrastructuur & verkeer;
  • Leefbaarheid & veiligheid;
  • Participatietraject. 

Hier staat ook een overzicht met de Top 10 meest gestelde vragen.  

Digitaal toegankelijke documenten

Om alle inwoners en andere geïnteresseerden te voorzien in de vraag & antwoord documenten, hebben wij deze zo snel mogelijk online gezet. Hierdoor zijn deze documenten nog niet digitaal toegankelijk gemaakt. Dit betekent bijvoorbeeld dat als u slechtziend bent, het nu nog niet mogelijk is om de vragen via audio af te laten spelen. Deze digitaal toegankelijke documenten plaatsen we in de week van 11 tot 17 maart a.s. hier op www.samenspelvelsen.nl.     

Deadline vragenlijst inwoners Santpoort-Zuid verlengd tot en met 5 maart 

De einddatum om de vragenlijst in te vullen -door inwoners van Santpoort-Zuid (18 jaar en ouder)- is verlengd tot en met woensdag 6 maart a.s. om 23.59 uur. Op deze manier hebben alle inwoners de tijd om de documenten met alle vragen en antwoorden door te nemen, vóórdat men de vragenlijst invult. De papieren versie van de vragenlijst dient uiterlijk woensdag 6 maart a.s. door ons ontvangen te zijn. 

Resultaten vragenlijst eind maart 2024 bekend 

De volledige resultaten van deze vragenlijst maken we eind maart 2024 bekend. De resultaten van deze vragenlijst en overige input worden ook zorgvuldig meegenomen in het participatie-verslag dat het college van B&W medio juni 2024 naar de gemeenteraad stuurt.  
 

» Wil je meer weten over dit project zoals achtergrond, nieuws, tijdlijn en documenten?

ga naar de projectpagina 

 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen