Rots in de Branding speld voor drie inwoners van Velsen-Noord

17-06-2024
289 keer bekeken

Zondag 16 juni kregen Michel Sjoers, Hans Jaspers en Frank Dubelaar een Rots in de Branding speld. De gemeente Velsen wil ze op deze manier bedanken voor hun inzet en toewijding om Velsen-Noord mooier en fijner te maken. Wethouder Sander Smeets reikte de speldjes uit.

Michel Sjoers was jarenlang de spil in het wijkplatform geweest. Als voorzitter, voor iedereen toegankelijk aanspreekpunt en als verbinder.  Michel is altijd bereid mee te denken. Hij zet zich in voor Velsen-Noord, en deelt zijn kennis over de plannen uit het verleden en de kansen voor de toekomst.

Velsen-Noord zit in het bloed van Hans Jaspers. Hij  geeft altijd aan dat er in Velsen-Noord meer gekeken moet worden naar de dingen die wél gedaan worden en die positieve insteek geeft iedereen veel energie. Of het nu gaat om het behoud van het groen in Velsen-Noord, om met de Vrienden van Velsen-Noord ieder jaar een dorpsfeest te organiseren of door zijn inzet zodat de Vriendenbus kan blijven rijden.  

Frank Dubelaar staat in Velsen-Noord bekend als ondernemer, muzikant en als initiatiefnemer. Hij inspireert anderen en dat zie je ook terug in zijn rol als voorzitter van de ondernemersvereniging.  Frank is een van de grondleggers van de Vrienden van Velsen-Noord en daarmee ook een verbinder voor het dorp. Hij weet wat er speelt en vanuit zijn passie voor muziek heeft hij De Pagode 54 opgezet. Een plek waar iedereen, jong en oud, zijn eigen kunsten kan ontwikkelen. Door zijn inzet op verschillende vlakken in het dorp, maakt hij Velsen-Noord steeds weer een beetje mooier en leefbaarder.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen