Submenu

Enquête onderdoorgang Velsertraverse

Renate Ooms 07-03-2024
188 keer bekeken 0 reacties

We willen graag weten wat voor ú belangrijk is als het gaat om de wandaankleding. Daarom nodigen we u uit voor een korte enquête.

Meedoen aan de enquête is eenvoudig en kost u hooguit 5 minuten. 

Via uw antwoorden, in een schaal van 1 tot 5, kunt u aangeven wat u belangrijk vindt bij de aankleding. Of wat juist helemaal niet. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan moderne kunst? Of ziet u liever een herkenbare afbeelding uit uw directe omgeving? Zegt u het maar!

Klik hier om de enquête te starten

Doe mee vóór 25 maart 2024

De enquête staat tot en met 24 maart a.s. voor u klaar. Na de sluitingsdatum maken we op basis van alle reacties een totaaloverzicht van alle voorkeuren. De uitslag kunt u vinden op www.samenspelvelsen.nl. Vervolgens gaat een werkgroep Velsertraverse-onderdoorgang in 2 tot 3 bijeenkomsten aan de slag met alle reacties. Van stijl tot onderwerp, van thema tot de kunstenaar. Het komt allemaal in de werkgroep aan de orde. Die werkgroep bestaat uit inwoners, medewerkers van de gemeente en de kunstcommissie Velsen. Wilt u meepraten en meedenken in de werkgroep? Geeft u dat dan in de enquête aan. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen