Submenu

Samen gezellig in Velsen-Noord #2

23-07-2023
47 keer bekeken

Tussen 6 juni en 6 juli kwamen er 180 ideeën binnen bij Samen gezellig in Velsen-Noord. Team Samenspel Velsen heeft gekeken welke ideeën haalbaar zijn volgens de spelregels en heeft contact opgenomen met de bedenkers.

Sommige ideeën zijn namelijk makkelijk uitvoerbaar of worden beter door ze samen te voegen. Er zijn ook ideeën afgevallen omdat ze niet binnen de spelregels vallen.

Actieplan Velsen-Noord
Er waren ideeën bij die groter, duurder of pas op de langere termijn geschikt zijn, zoals uitbreiding van De Stek, het realiseren van een sportschool, enzovoorts. Deze gaan we onderbrengen bij het Actieplan Velsen-Noord. Een actieplan waar de gemeente Velsen samen met andere partijen de komende jaren mee aan de slag gaat om de leefbaarheid in Velsen-Noord verder te vergroten.

37 ideeën
Voor Samen gezellig in Velsen-Noord zijn er 37 ideeën waarop nu gestemd kan worden. Bekijk daarvoor de ideeën-kieslijst op pagina 2 en 3, en stem op jouw favoriete idee vóór 22 september. Je mag één idee kiezen.
Lever je ingevulde stembon in bij de 5 bekende stembussen in Velsen-Noord, of stem online via samenspelvelsen.nl. Op 27 september maken we  bekend met welke ideeën we gaan starten! <<

Op maandag 11 september om 19.30 uur starten we met het presenteren van de 37 ideeën. Daarna kun je stemmen tot 22 september. Locatie: Sportpark Rooswijk.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen