Submenu

Vragen en antwoorden online uit digitale bijeenkomst 7 februari 2024

01-03-2024
439 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de digitale bijeenkomst werden 300 unieke vragen gesteld via de online chat. Antwoorden staan nu online onder 'Documenten' en zijn verdeeld over zes thema's.

Beantwoording vragen uit digitale bijeenkomst 7 februari 2024
Tijdens de digitale bijeenkomst stelden inwoners en andere geïnteresseerden zo’n  
300 unieke vragen via de online chat. Een behoorlijk deel daarvan is al online via de chat en tijdens de uitzending door de panelleden beantwoord. Een ander deel is nog niet beantwoord. 

Het beantwoorden van ruim 300 unieke vragen kostte wat meer tijd dan vooraf gedacht. Vanaf vrijdag 1 maart staan de vragen met antwoorden nu hier online op samenspelvelsen.nl, onder het kopje ‘Documenten’. 

Alle vragen zijn gesorteerd per thema/onderwerp en ondergebracht in 6 thema's.  
Dit zijn:  

  • Asielopvang, Integratie & Dagbesteding; 
  • Opdracht locatieonderzoek;
  • Ruimtelijke ordening;
  • Infrastructuur & verkeer;
  • Leefbaarheid & veiligheid;
  • Participatietraject. 

Hier staat ook een overzicht met de Top 10 meest gestelde vragen.  

Digitaal toegankelijke documenten
Om alle inwoners en andere geïnteresseerden te voorzien van de vraag & antwoord documenten, hebben wij deze zo snel mogelijk online gezet. Hierdoor zijn deze documenten nog niet digitaal toegankelijk gemaakt. Dit betekent bijvoorbeeld dat als u slechtziend bent, het nu nog niet mogelijk is om de vragen via audio af te laten spelen.
Deze digitaal toegankelijke documenten plaatsen we in de week van 11 tot 17 maart a.s. online op www.samenspelvelsen.nl.     


Deadline vragenlijst inwoners Santpoort-Zuid verlengd tot en met 5 maart 
De einddatum om de vragenlijst in te vullen is verlengd tot en met woensdag 6 maart a.s. om 23.59 uur. Op deze manier heeft u de tijd om de documenten met vragen en antwoorden zorgvuldig door te nemen, vóórdat u de vragenlijst invult. De papieren versie van de vragenlijst dient uiterlijk woensdag 6 maart a.s. door ons ontvangen te zijn. 
 
Resultaten vragenlijst eind maart 2024 bekend 
De volledige resultaten van de vragenlijst maken we eind maart 2024 bekend. De resultaten van deze vragenlijst en overige input worden ook zorgvuldig meegenomen in het participatie-verslag dat het college van B&W medio juni 2024 naar de gemeenteraad stuurt.  

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen