Verbouw/renovatie Witte Theater

De gemeente Velsen heeft in 2018 een prijsvraag uitgeschreven voor de herbestemming van het Witte Theater. Na een uitgebreide selectieprocedure is uiteindelijk voor het plan van de familie Xie, eigenaar van hotel Augusta, gekozen. In samenwerking met AG architecten en Van Wijnen Heerhugowaard wordt het markante gebouw verbouwd tot een hotel met diverse voorzieningen.

Voor deze herontwikkeling zal in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning worden aangevraagd. In samenwerking met de gemeente Velsen wil de familie Xie u informeren over het voorgenomen plan en de aanvraag omgevingsvergunning.

Op woensdag 13 juli 2022 bent u van harte welkom en kunt u tussen 17:00 en 20:00 uur vrij inlopen. Er is geen presentatie dus u kunt binnenlopen wanneer u wilt. Op verschillende tekeningen is het plan te zien. Deze inloopavond wordt gehouden in het voormalige Witte Theater, Kanaalstraat 257 te IJmuiden.

Op de avond kunt u in gesprek met de initiatiefnemer, architect en met medewerkers van de gemeente. Ook kunt u een eerste reactie op de plannen geven.

Datum: 13-07-2022
Tijd: 17:00 – 20:00 uur
Locatie: Witte Theater, Kanaalstraat 257 te IJmuiden (hoofdentree)

 


 

Cookie-instellingen